Confidente sau cum sa muncesti la domiciliu

Confidente sau cum sa muncesti la domiciliu - in linii mari

Ma uit de multe ori in jurul meu si vad schimbare. Dupa 20 de ani lumea, perceptiile, conceptiile despre viata, munca, familie, oras, comuna, sat s-au schimbat, nimic nu mi se mai pare la fel.
Daca in vremuri Ceausiste tinerii erau atrasi catre orase cu locuri de munca, locuinte accesibile, camine si scoli pentru copii, acum lumea se intoarce incet, timid catre sat, catre liniste, catre vechea familie si vechi indeletniciri.
Stresul si forfota din mediul citadin, agitatia inconjuratoare, traficul uneori infernal, poluarea, alimentatia proasta ne intorc pe multi dintre noi spre alte medii, alte conceptii.
Ma uit in jurul meu si vad multe mamici care in timpul cat se ingrijesc de copii lor mai mici sau mai mari, cauta sa isi ocupe timpul si cu alte activitati pentru recreere, deconectare, iesire din rutina si chiar obtinerea unui castig suplimentar.
Munca la domiciliu este mai practica, mai accesibila, mai adecvata vremurilor de criza atat pentru angajat cat si pentru angajator, dar mai ales benefica pentru activitati pe cont propriu.




Beneficiile oferite de munca la domiciliu

Sa lucrezi de acasa poate fi  cel mai mare avantaj de care te poti bucura. Chiar daca poate esti obisnuit sa mergi in fiecare zi la locul de munca, sa iti vezi colegii si pur si simplu sa iti desfasori lucru acolo, munca la domiciliu iti poate oferi si ea o multime de beneficii. Totusi, in ciuda acestor avantaje oferite, unii nu se pot desprinde de obisnuita si stilul de viata impus de jobul respectiv. Daca nu sunteti unul dintre acestia si un job de acasa v-ar incanta, va oferim astazi cateva motive pentru care ati accepta si astfel de oportunitati, solutii.




Timpul

Tuturor ne-ar placea sa avem mai mult timp la dispozitie, acest lucru nefiind posibil in cazul unui job solicitant. Ei bine, daca ati alege sa lucrati de acasa, cu siguranta ati putea profita de cateva ore in care v-ati putea relaxa. Cum asa? Ganditi-va numai la timpul pierdut in trafic, pe drumul spre locul de munca sau chiar si la minutele petrecute pentru a va pregati de plecare. Si cateva minute conteaza, cand aveti un program plin! Un job la domiciliu v-ar putea salva cateva ore in fiecare zi, pe care le-ati putea dedica altor activitati care sa va faca placere. Sunt cateva exemple de oferte de munca la domiciliu pe:
http://www.munca-la-domiciliu.com/afacere-cu-produse-handmade/

Banii

Exista multe cheltuieli legate de locul de munca, cum ar fi costurile navetei sau ale altor achizitionari necesare, in functie de fiecare domeniu de lucru. Daca ati ramane acasa, aceste cheltuieli ar fi evitate. Gata cu abonamentele de metrou sau autobuz sau cu alimentarile zilnice cu benzina sau motorina!

Flexibilitate

In caz ca ai beneficia de un job la domiciliu, tu ti-ai stabili programul. Tu ai decide la ce ora te trezesti, cand te apuci de treaba, in functie de momentele zilei in care te simti mai productiv. Poti face pauze oricand simti ca ai nevoie sau cand pur si simplu ti-e foame sau vrei sa te uiti la o emisiune. Si poti recupera din lucru mai tarziu. Orice intalnire ar putea fi programata oricand, intrucat ai putea face orice modificari in orarul tau de lucru.

Comfort

Rezultate de succes ale muncii tale pot fi obtinute numai daca te poti concentra pe lucrul respectiv, pentru a-l duce la capat asa cum trebuie. Si unde e mai bine decat acasa, unde gasesti mediul comfortabil de care ai nevoie? Acasa poti ramane imbracat in pijamale toate ziua, daca nu ai chef sa te schimbi, poti da drumul la muzica, daca de asta ai nevoie pentru a fi productiv si asa mai departe. Iti poti crea propriul mediul in care sa te simti bine.

  Mai mult timp cu familia

Datorita programului flexibil si timpului economisit, in sfarsit ai putea  avea parte de mai multe momente frumoase cu familia. In acest fel, ai putea forma o relatie si mai stransa cu membrii acesteia, fiindca in final, ei sunt tot ce conteaza.

Si exista mult mai multe motive pentru care un job la domiciliu ar fi avantajos pe care nu le-am putut cuprinde aici. In orice caz, acestea sunt cele mai importante si care v-ar putea convinge sa luati o decizie in acest sens.

Concluzii 

Prin munca la domiciliu devii mai independent, mai organizat, mai inventiv, mai motivat si cu atat mai mult daca poti fi si propriul tau sef.

Eu imbin munca intr-un birou cu munca la domiciliu, pe cont propriu, dar visez sa ajung sa fiu propriul meu sef, poate voi veti reusi, informati-va, uitati-va in jurul vostru. Avem personalitati diferite unii dintre noi pot face lucruri minunate lacrand pe cont propriu - satisfactia personala este imensa.

Succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am redescoperit produsele Avon!

Aplicatii din fetru, piele si margele